Κουπόνι προσφοράς - eka

Κουπόνι προσφοράς

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ, ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ, ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ
ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ €40

Τώρα το Καλοκαίρι, για αγορές αξίας €100+ μέσα από το www.utools.gr, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ & ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΩΝ και η UTOOLS.GR, σας προσφέρουν έκπτωση €40 για οποιονδήποτε συνδυασμό υπηρεσιών μας στο χώρο σας.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ, για να απαλλαχθείτε μόνιμα από ανεπιθύμητα έντομα, με σύγχρονες και 100% ασφαλείς μεθόδους, φιλικές για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον.
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ, για την εξάλειψη ιών όπως ο COVID-19 κατά 99-100%, με ειδικές συσκευές FOGGER που καλύπτουν ολοκληρωτικά και την τελευταία εσοχή στο χώρο σας.
ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ, για τη διασφάλιση της υγείας της δικής σας και της οικογένειας σας από τρωκτικά που μεταφέρουν ασθένειες επικίνδυνες για τον Άνθρωπο

Συμπληρώστε τώρα τα στοιχεία σας!

Πελάτης UTOOLSΠελάτης EKKA

ΚΟΥΠΟΝΙ €40

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ και ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
Καλοκαίρι 2021

Η χρήση από τον κάτοχο του εκπτωτικού κουπονιού €40 από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ & ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΩΝ αποτελεί δήλωση αποδοχής εκ μέρους του κατόχου των κατωτέρω όρων χρήσης.
Δικαιούχοι του εκπτωτικού κουπονιού €40 από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ & ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΩΝ είναι όλοι όσοι συμπληρώσουν αγορές αξίας τουλάχιστον €100, είτε μέσα από το e-shop, είτε από το φυσικό κατάστημα της UTOOLS, μέχρι και τις 31/08/2021.
Προϋπόθεση για τη χρήση του εκπτωτικού κουπονιού €40 είναι η συναίνεση του δικαιούχου για τη χρήση των στοιχείων επικοινωνίας τους και η επίδειξη της απόδειξης συναλλαγής αξίας τουλάχιστον €100 κατά την ημέρα της επίσκεψης του Τεχνικού Γεωπόνου.
Το εκπτωτικού κουπόνι €40 μπορεί να εξαργυρωθεί μία και μόνο φορά, αποκλειστικά και μόνο για οποιονδήποτε συνδυασμό 2 υπηρεσιών και πάνω από τις εξής 3 υπηρεσίες μας στην ίδια επίσκεψη: α) ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ, β) ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ, γ) ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ.
Η αξία €40 του εκπτωτικού κουπονιού αφαιρείται από την τρέχουσα τιμή χρέωσης που προκύπτει ανάλογα με την κάθε περίπτωση και σύμφωνα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ & ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΩΝ.
Η προσφορά ισχύει για όλους τους κτιριακούς χώρους (οικίες, διαμερίσματα, γραφεία, καταστήματα, κλπ) αποκλειστικά και μόνο εντός της ευρύτερης περιοχής της Αθήνας και του Πειραιά, κατόπιν σχετικού ραντεβού.
Το εκπτωτικό κουπόνι €40 σε καμία περίπτωση δεν ανταλλάσσεται με χρήματα, ούτε διατηρεί ο πελάτης κάποια σχετική ή άλλη αξίωση υφιστάμενη ή και μελλοντική, είτε με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ & ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΩΝ, είτε με τη UTOOLS.GR.
 To ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ & ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΩΝ και η UTOOLS.GR διατηρούν το δικαίωμα να ανακαλέσουν μονομερώς οποτεδήποτε και χωρίς προειδοποίηση αυτήν την προσφορά.

Videos

Facebook