Πολιτική παράδοσης προϊόντων - Ελληνικό Κέντρο Καθαρισμού & Απολυμάνσεων

Πολιτική παράδοσης προϊόντων

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Παραγγελία / Παράδοση Προϊόντων / Έξοδα Αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ – Παράδοση Προϊόντων

Με την επιβεβαίωση της παραγγελίας ο Πελάτης ενημερώνεται με μήνυμα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει δηλώσει και για τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων που έχει επιλέξει.
Όλα τα διαθέσιμα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος www.eka.gr αποστέλλονται εντός 10 ημερών το αργότερο με συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (courier). Η υπηρεσία ταχυμεταφορών εκτελεί παραδόσεις τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από Δευτέρα έως Παρασκευή ενώ δυνάται με επιπλέον χρέωση να πραγματοποιήσει παράδοση και το Σάββατο ή με χρονική δέσμευση πρωινής παράδοσης έως 10.00 π.μ.
Τα προϊόντα αποστέλλονται σε 1-5 ημέρες από την ημέρα παραγγελίας, εφόσον αυτά υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα, με τον χρόνο παράδοσης να εξαρτάται από τη διεύθυνση παράδοσης.
Τα προϊόντα αποστέλλονται στη διεύθυνση την οποία έχει υποδείξει ο εκάστοτε πελάτης κατά την υποβολή της παραγγελίας του, συνοδευόμενα από το νόμιμο παραστατικό (π.χ. Tιμολόγιο πώλησης, Aπόδειξη λιανικής πώλησης κλπ.). Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που ο Πελάτης υποδείξει διαφορετική διεύθυνση παράδοσης των προϊόντων και διαφορετική διεύθυνση για την αποστολή του παραστατικού πώλησης.

H διεύθυνση που δηλώνει ο Πελάτης θα πρέπει να είναι πραγματική και έγκυρη και ο Πελάτης είναι υπεύθυνος για την ορθότητα των παρεχόμενων πληροφοριών αποστολής και παράδοσης της παραγγελίας. Σε περίπτωση σφάλματος κατά την παροχή από τον Πελάτη των σχετικών στοιχείων επικοινωνίας του παραλήπτη, το www.eka.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για το γεγονός ότι το προϊόν δεν μπορεί να παραδοθεί. Σε περίπτωση απουσίας από τη δηλωμένη διεύθυνση ή τυχόν μεταβολής των στοιχείων της δηλωμένης διεύθυνσής του, ο Πελάτης είναι υπεύθυνος για την έγκαιρη ενημέρωση το www.eka.gr, προκειμένου να γίνει η αποστολή στη σωστή διεύθυνση. Σε διαφορετική περίπτωση ο αγοραστής θα επιβαρύνεται με το επιπλέον κόστος μεταφοράς.

Σημειώνεται πως υπάρχει το ενδεχόμενο κατά περιόδους υψηλής κίνησης ή σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών ή λόγων ανωτέρας βίας η αποστολή να διαρκέσει περισσότερο από το αναμενόμενο. Το www.eka.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια αποστολής των προϊόντων στους πελάτες της εντός του αναγραφόμενου χρόνου.

Εάν μια παραγγελία περιλαμβάνει προϊόντα με διαφορετικούς χρόνους παράδοσης, ο χρόνος παράδοσης για το σύνολο της παραγγελίας βασίζεται στο μακρύτερο χρόνο παράδοσης αφού η παραγγελία σας θα ετοιμαστεί όταν είναι όλα τα προϊόντα διαθέσιμα στην αποθήκη μας. Ωστόσο το www.eka.gr έχει την δυνατότητα διάσπασης των παραδόσεων. Σε αυτή την περίπτωση, το www.eka.gr θα αποστέλλει σχετικό e-mail στον Πελάτη, ο οποίος έχει την δυνατότητα να παραιτηθεί από το σύνολο ή μέρος της παραγγελίας.
Παρόλο που το www.eka.gr έχει λάβει κάθε δυνατή μέριμνα για την ενημέρωση των Πελατών, σε σχέση με την τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει απροσδόκητη έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος από τους προμηθευτές (και μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας από τον Πελάτη). Στην περίπτωση αυτή, το www.eka.gr θα κάνει και πάλι κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει με τον Πελάτη, προκειμένου να τον ενημερώσει σχετικά και να συνεννοηθεί μαζί του για την νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας αζημίως και για τα δύο μέρη και την άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχουν καταβληθεί μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί σας πριν την παράδοση.

Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο email sales@eka.gr.

Σημειώνεται ότι η παραλαβή του προϊόντος και η υπογραφή στον μεταφορέα συνεπάγεται την αποδοχή του είδους κατά την παραλαβή του και την άρτια κατάσταση του προϊόντος.

Έξοδα / κόστος Αποστολής

Το κόστος μεταφοράς δεν περιλαμβάνεται στην τιμή των προϊόντων και βαρύνει τον Πελάτη, εκτός εάν ρητά ορίζεται αλλιώς.

Για παραγγελίες με αξία μεγαλύτερη των 100 Ευρώ η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ εντός Ελλάδος εκτός των εξαιρέσεων που ισχύουν.

Με την τοποθέτηση των προϊόντων στο καλάθι αγορών, ο Πελάτης μπορεί να δεί και το κόστος μεταφοράς που αντιστοιχεί στην παραγγελία του. Το κόστος μεταφοράς δεν είναι σταθερό, αλλά μεταβάλλεται ανάλογα με τη διεύθυνση, τον όγκο της παραγγελίας και το βάρος της ενώ υπολογίζεται βάσει του Τ.Κ. που δηλώνει κατά την καταχώρηση της παραγγελίας.

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το νόμιμο ΦΠΑ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Like eka.gr