Υπηρεσίες - Ελληνικό Κέντρο Καθαρισμού & Απολυμάνσεων

Υπηρεσίες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Απεντόμωση


Η Απεντόμωση περιλαμβάνει διεργασίες που είναι απαραίτητες για την αντιμετώπιση εντομολογικών προσβολών. Κατσαρίδες, μυρμήγκια, κουνούπια, ψύλλοι και κοριοί εισβάλλουν συχνά σε χώρους, δημιουργώντας σημαντική όχληση και επιμολύνοντάς τους με μικρόβια και αλλεργιογόνα.

Χώροι στο σπίτι, στους οποίους εμφανίζονται τακτικά έντομα είναι η κουζίνα, το μπάνιο αλλά και εξωτερικοί χώροι.

Η απεντόμωση αποτελεί μια διαδικασία ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων, κατά την οποία δίνεται έμφαση σε μεθόδους φιλικές στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Οι εφαρμογές βασίζονται στην πρόληψη και τη συνεχή παρακολούθηση των χώρων με στόχο την έγκαιρη επέμβαση

Μυοκτονία


Τα τρωκτικά (ποντίκια) αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους της δημόσιας υγείας μεταδίδουν στον άνθρωπο ασθένειες όπως λεπτοσπείρωση, ο τύφος μέσω των κοπράνων και των ούρων τους καθώς και ψύλλους, τσιμπούρια και ψείρες.

Προκαλούν πολύ μεγάλες ζημιές σε κτιριακές εγκαταστάσεις, τρώγοντας τα καλώδια με κίνδυνο την πρόκληση πυρκαγιάς. Προκαλούν επίσης ζημίες στα αποθηκευμένα τρόφιμα.

Η μυοκτονία γίνεται για τον έλεγχο των τρωκτικών σε ένα χώρο. Γίνεται με τη χρήση αιμολυτικών τρωκτικοκτόνων δολωμάτων τελευταίας γενιάς & εξαιρετικής αποτελεσματικότητας που επιφέρουν αποτελέσματα χωρίς δυσάρεστες οσμές.

Στις περιπτώσεις που η χρήση μυοκτόνων δολωμάτων είναι απαγορευτική γίνεται χρήση παγίδων σύλληψης.

Aπολύμανση


Η απολύμανση αποτελεί μια από τις σημαντικότερες διαδικασίες, η οποία διασφαλίζει την υγιεινή όλων των χώρων και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της διασφάλισης ποιότητας.

Η εφαρμογή ενός προγράμματος απολύμανσης-μικροβιοκτονίας, μειώνει τον κίνδυνο μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, μειώνοντας το επίπεδο του μικροβιακού φορτίου σε χώρους όπως σε σπίτια, πολυκατοικίες, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια κ.α.

Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις σε πολυκατοικίες, σπίτια και μονοκατοικίες, προλαμβάνοντας οποιαδήποτε εξάπλωση των μικροβίων και προσφέρουμε αποτελέσματα με δράση και διάρκεια.

Χρησιμοποιούνται σύγχρονες μέθοδοι από έμπειρο προσωπικό καθώς και εγκεκριμένα μικροβιοκτόνα προιόντα.

Καθαρισμοί


Αναλαμβάνουμε την καθαριότητα των εσωτερικών και εξωτερικών κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας ή του κτιρίου σας.

Χρησιμοποιούμε πάντα τον κατάλληλο ιδιόκτητο εξοπλισμό που απαιτείται για τον κάθε χώρο, για να επιτυγχάνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το συνεργείο καθαρισμού μας θα σας προσφέρει άμεσα και με υπευθυνότητα αποτελεσματική τακτική & έκτακτη καθαριότητα επαγγελματικών χώρων, δημοσίων κτιρίων, ιδιωτικών χώρων, κοινόχρηστων χώρων, νεόκτιστων κτιρίων, γραφείων, σχολείων, καταστημάτων και βιομηχανικών κτιρίων.

Like eka.gr