Προσωπικά Μέτρα Προστασίας από τον Κορονοϊό - Ελληνικό Κέντρο Καθαρισμού & Απολυμάνσεων

Προσωπικά Μέτρα Προστασίας από τον Κορονοϊό

Εικόνες & βίντεο – Συχνή Ενημέρωση
11 Μαΐου 2020
Τι πρέπει να γνωρίζουμε για τους Κοριούς
2 Φεβρουαρίου 2022

Μέτρα Προστασίας από τον COVID-19

Ο κορωνοϊός είναι ένας ιός με τρομερή μεταδοτικότητα γιαυτό και μετατράπηκε σε πανδημία τόσο σύντομα.Όλοι μας έχουμε στερηθεί πολλά τα τελευταία χρόνια στην καλύτερη περίπτωση ή έχουμε χάσει αγαπημένα μας πρόσωπα στην χειρότερη. Με σωστή ατομική προστασία και διαμόρφωση των χώρων τόσο από πλευρά ανθρώπινου δυναμικού (λιγότερα άτομα,μεγαλύτερες αποστάσεις μεταξύ τους) όσο και από πλευρά υγειονομικής φροντίδας μπορούμε να εξαλείψουμε το μεγαλύτερο μέρος του κινδύνου.

Τρόποι μετάδοσης

Οι τρόποι οι οποίοι μεταδίδεται ο ιός είναι…
μεταξύ των ανθρώπων που έρχονται σε επαφή. Όταν μιλάμε, φωνάζομε ή τραγουδάμε αποβάλλουμε μικρά σταγονίδια από το στόμα μας τα οποία πέφτουν πάνω στις επιφάνειες και στην συνέχεια μπορεί να τις ακουμπήσουμε και να κολλήσουμε ή να μεταφέρουμε. Ένας από τους χειρότερους παράγοντες μεταδοτικότητας είναι ότι πρόκειται για αερομεταφερόμενο ιό, δηλαδή με τα αναπνευστικά σταγονίδια που παράγουμε όλοι μας και αιωρούνται στον αέρα τα μικρότερα από αυτά μένουν να αιωρούνται για πολύ ώρα. Είναι πολύ εύκολο να εισπνεύσουμε ένα μολυσμένο από τον ιό αναπνευστικό σωματίδιο και να κολλήσουμε.

Τι μπορούμε να κάνουμε όμως για να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο προστατευμένοι;

Βασικό είναι να φοράμε μάσκα.Μας προστατεύει από τα αναπνευστικά σωματίδια που εκπέπονται και συγκρατεί μεγάλο μέρος από τα δικά μας.
Καλός αερισμός των χώρων ειδικά των εργασιακών που συνήθως βρίσκονται περισσότερα άτομα.
Τηρούμε τις αποστάσεις(τουλάχιστον 2 μέτρα).
Συχνό πλύσημο των χεριών με σαπούνι και νερό ή όταν δεν υπάρχει,αντισυπτικό.
Δεν ακουμπάμε με τα χέρια μας το πρόσωπο μας και αποφεύγουμε τις χειραψίες.
Καθαρίζουμε επιμελός τις επιφάνειες που ακουμπάμε συχνά.
Άμα νιώσουμε άρρωστοι παραμένουμε σπίτι και απομονονόμαστε σπίτι.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης;

Ο καλύτερος τρόπος για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο σίγουροι είναι η ολική αντιμικροβιακή απολύμανση.Πρόκειται για 1 εφαρμογή η οποία πραγματοποιηείτε με μηχάνημα εκνέφωσης(fogger) ψυχρής νέφωσης.Αυτό το μηχάνημα μας επιτρέπει να απολυμένουμε το 100% του χώρου-επιφανειών+αέρα- με 100% επιτυχία.Το φάρμακο που χρησημοποιείται είναι πλήρως φιλικό για ανθρώπους και ζώα,το μόνο που θα χρειαστεί είναι 1 ξέπλυμα με νερό σε τυχόν πιάτα ή ποτήρια που βρίσκονται εκεί που θα πραγματοποιηθεί η εφαρμογή.Ο χώρος μπορεί να χρησημοποιηθεί κανονικά 45 λεπτά μετά την εφαρμογή.

Αυτή η εφαρμογή είναι απαραίτητη για εργασιακούς χώρους εβδομαδιαία και απαραίτητη σε χώρους που έχει παρατηρηθεί κρούσμα.
Από εκεί και πέρα μπορεί να την χρησημοποιήσει ο καθένας επαγγελματίας ή ιδιώτης για επιπλέον προστασία,φτάνοντας πιο κοντά στην εξάλυψη της πανδημίας και στην επιστροφή της κανονικότητας.

Οι εφαρμογές γίνονται από εξειδικευμένο προσωπικό με μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες.Επικοινώνησε στο 699 39 99 111 και μιλήστε με τον γεωπόνο της εταιρίας για επιπλέον πληροφορίες ή ραντεβού.

Τι προσφέρουμε ως επαγγελματίες προς εσάς..

Το Ελληνικό Κέντρο Καθαρισμού και Απολυμάνσεων βρίσκεται δίπλα σε επαγγελματίες και ιδιώτες για 1 αποστυρωμένο από ιούς και βακτήρια περιβάλλον.

Like eka.gr