ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!

Τι πρέπει να γνωρίζουμε για τα Ακάρεα
10 Φεβρουαρίου 2022
Ποντίκια & Μυοκτονία
1 Μαρτίου 2022

Με αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης, τo ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ & ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΩΝ στέκεται πλέον στο πλευρό του Χαμόγελου του Παιδιού και στηρίζει έμπρακτα το τεράστιο έργο του.

Συγκεκριμένα, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ & ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΩΝ χορηγεί την υπηρεσία ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ έναντι COVID’19, σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων του Χαμόγελου του Παιδιού στο ΜΟΣΧΑΤΟ (διαμερίσματα, γραφεία, δωμάτια, κοινόχρηστοι χώροι, κλπ).

Κατά την ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ & ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΩΝ χρησιμοποιούμε τα πλέον σύγχρονα μέσα, όπως συσκευές Ψυχρής Εκνέφωσης (Fogger) που καλύπτουν ολοκληρωτικά και σε άριστο βαθμό όλους τους χώρους, μέχρι και τις πιο κρυφές επιφάνειες. Επίσης, το σκεύασμα που χρησιμοποιούμε είναι πιστοποιημένο για την καταπολέμηση Κοροναϊών όπως ο COVID-19, εγκεκριμένο και σύμφωνο με τις επίσημες προδιαγραφές του ΕΟΔΥ και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, αλλά και απολύτως ασφαλές για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια, καθώς στεγνώνει σε 30’ έως 45’από την εφαρμογή χωρίς να αφήνει υπολείμματα.

Τέλος, η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ που παρέχουμε στο Χαμόγελο του Παιδιού στο Μοσχάτο, γίνεται τακτικά σε μηνιαία βάση, με ειδικό Πιστοποιητικό Εργασιών που εκδίδουμε μετά από κάθε επίσκεψη μας, στα Ελληνικά και στα Αγγλικά. Με όλα τα παραπάνω, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ & ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΩΝ συμβάλλει στην τήρηση ενός υγειονομικά άρτιου περιβάλλοντος στου χώρους του Χαμόγελου του Παιδιού στο Μοσχάτο και βεβαίως, στην προληπτική προστασία από τους κινδύνους της πανδημίας όλων των παιδιών και του προσωπικού που διαμένουν και εργάζονται στο κτίριο.

Όλοι μας στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ & ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΩΝ νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση που μέσω της χορηγίας μας, μπορούμε κι εμείς να στηρίξουμε το πολυσήμαντο έργο του Χαμόγελου του Παιδιού, που βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί και οικογένεια που το έχει ανάγκη τα τελευταία 26 χρόνια.

Like eka.gr