Ποντίκια & Μυοκτονία - Ελληνικό Κέντρο Καθαρισμού & Απολυμάνσεων

Ποντίκια & Μυοκτονία

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!
22 Φεβρουαρίου 2022
Προετοιμασία για τα έντομα της άνοιξης
8 Μαρτίου 2022

Τα τρωκτικά είναι συνηθισμένο πρόβλημα εντός αστικού περιβάλλοντος ειδικά στα κέντρα των πόλεων. Τα είδη που συναντάμε κυρίως είναι ο mus musculus (ποντικος κατοικιών) και ο rattus norvegicus (ποντικός υπονόμων). Τα τρωκτικά εκτός από ανεπιθύμητο θέαμα είναι και πηγή πολλών και επικίνδυνων ασθενειών όπως η σαλμονέλωση, η λεπτοσπείρωση και η πανούκλα καθώς και πλήθος ιών μεταδοτικών και επικίνδυνων για τον άνθρωπο, καθώς και μεταφορά ανεπιθύμητων παρασίτων όπως ο κοριός και οι ψύλλοι. Το Ελληνικό κέντρο καθαρισμού και απολυμάνσεων διαθέτει ολοκληρωμένο σύστημα καταπολέμησης τρωκτικών ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Αρχικά γίνεται εκτίμηση του χώρου και βγαίνει σχέδιο εγκατάστασης δολωματικών σταθμών για την δημιουργία ζώνης προστασία, από σκληρό πλαστικό για ασφάλεια και προστασία του φαρμάκου από τον ήλιο και το νερό, όπως και για να κρατήσουμε μακριά άλλους οργανισμούς που δεν είναι στόχοι. Αυτή είναι η πιο αποτελεσματική και ασφαλής μέθοδος για την καταπολέμηση των τρωκτικών. Από εκεί και πέρα, ανάλογα πάντα από τον χώρο και την σημαντικότητα του, μπορούν να χρησημοποιηθούν είτε κολλητικές παγίδες ακινητοποίησης ποντικιών ή φάκες. Οι τελευταίες είναι βιολογικές μέθοδοι καταπολέμησης αλλά όχι τόσο αποδοτικές. Τέλος για σημεία που δεν υπάρχει πρόσβαση από ανθρώπους, μικρές εσοχές κλπ χρησιμοποιούνται χάρτινοι δολωματικοί σταθμοί με επισήμανση για το γεγονός ότι έχουν ποντικοφάρμακο μέσα.

Αν διαθέτετε επιχείρηση υπάρχει η δυνατότητα σύνταξης φακέλου μυοκτονίας και πιστοποιητικό εφαρμογής μετά το πέρας των  εργασιών με την αξιοπιστία της TUV austria.

Το Ελληνικό Κέντρο Καθαρισμού & Απολυμάνσεων, με την τεχνογνωσία και τα σύγχρονα μέσα που διαθέτει, διασφαλίζει την απομάκρυνση των ανεπιθύμητων τρωκτικών μόνιμα και αποτελεσματικά, για ένα σπίτι απαλλαγμένο από μικρόβια, ιούς και κινδύνους για την υγεία σας.

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

 

Like eka.gr